Ljudi ne mogu vjerovati koliko dobro Christie Brinkley izgleda u bikiniju sa 65

Foto: Instagram

CHRISTIE BRINKLEY na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u badiću, a njezini pratitelji ne mogu vjerovati koliko dobro izgleda u 66. godini života.

Legendarna supermanekenka i glumica 2. veljače napunila je 65 godina, a njezine fotografije i dalje ostavljaju bez daha. Gledajući te fotografije teško je vjerovati da je Brinkley svoju prvu od tri naslovnice Sports Illustrateda krasila prije 40 godina.

"Ranojutarnje plivanje...", napisala je uz fotografije koje je podijelila sa svojih gotovo pola milijuna pratitelja. "Jednostavno prelijepa za svake godine. Ali 65?!? Što!?", "kad su nastale ove, 1985.?", "inspiracija si", "čudo od žene", samo su neki od komentara. 

Druge njezine objave u posljednje vrijeme otkrivaju kako uživa na tropskom odmoru s kćerima Sailor Brinkley Cook i Alexom Ray Joel, s kojima je 2017. pozirala ja Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Prije odmora, Brinkley je završila četverotjedni rad na broadwayskoj produkciji "Chicaga", u kojem je ulogu Roxie odradila treći put.

Embed from Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.