Ljudi ne vjeruju kako je vozač kamiona prevozio olupine auta, snimili ga kod Zadra

Foto: Screenshot Facebook/Halo, inspektore

DRUŠTVENIM mrežama proširila se snimka nastala ovih dana na cesti Zadar-Knin, gdje je vozač kamiona na vozilo natovario olupine starih automobila.

"Svašta se na našim prometnicama može vidjeti, ali ovo je malo veći biser. Taj, slobodno ćemo reći, vozač iz pakla, na cesti Zadar-Knin, ne brinući se za ostale sudionike u prometu, vozi prebrzo i - ovako", piše na Facebook stranici Halo, inspektore, gdje je snimka i objavljena.

VOZAČ IZ PAKLA! Svašta se na našim prometnicama može vidjeti, ali ovo je malo veći biser. Taj, slobodno ćemo reći, vozač iz pakla, na cesti Zadar-Knin) kod Kistanja) ne brinući se za s ostale sudionike u prometu, vozi prebrzo i - ovako! "Čovjek k'a da je na jointu ili pod utjecajem alkohola...", komentirali su svi. Ludo i jako - opasno!

Objavljuje Halo, inspektore u Četvrtak, 21. prosinca 2023.

Nedugo zatim reagirala je i policija. "Obavještavamo da su policijski službenici Policijske postaje Knin, nakon pregledanog videozapisa i provedenih policijskih mjera i radnji, utvrdili da je 39-godišnjak upravljao teretnim vozilom te je vozaču izdana obavijest o počinjenim prekršajima", izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske, piše autonet.hr.

Pročitajte više