Ljudi opet sprdaju Beckhamovog sina: "Ovaj tjedan si stilist?"

Screenshot: TikTok

BROOKLYN BECKHAM možda razmišlja o još jednoj promjeni karijere nakon što se okušao u fotografiji i kuhanju.

Ovaj 23-godišnjak, koji je naveliko ismijavan zbog svojih fotografskih i kuharskih vještina, pojavio se u videu za Vogue zajedno sa svojom suprugom Nicolom Peltz. U snimci objavljenoj na TikToku, Beckham govori o odjevnoj kombinaciji svoje supruge, a mnogi strahuju da bi sada mogao postati stilist.

Sin Victorije i Davida Beckhama nadalje objašnjava što mu se sviđa kod njezinog outfita, koji se sastoji od crne majice bez rukava, plavih traperica visokog struka, duge crne kožne jakne i para čizama s visokom petom na platformu.

@voguemagazine You could say that @brooklynbeckham loves @nicolapeltzbeckham’s style. Like, really loves it. As seen on the latest episode of #vogue7days7looks ♬ original sound - Vogue

"Ne samo kuhar i fotograf, već i stilist slavnih"

"Volim male traperice visokog struka i volim lijepe uske majice. Volim visoke čizme, mislim da su vrlo seksi. Mala Matrix jakna - sviđa mi se", rekao je Beckham dok je pokazivao na svaki dio Nicolinog outfita. Osim što su pohvaliti Beckhamov "široki rječnik", pratitelji na društvenim mrežama brzo su istaknuli i ostale Beckhamove talente.

"Je li ovo Brooklyn Beckham... izvanredni Brooklyn Beckham, kuhar, fotograf, stilist?", "Druže svaki drugi tjedan glumiš drugu karijeru", "Znači, on je stilist ovaj tjedan?", "Ne samo kuhar i fotograf, već i stilist slavnih", komentirali su video brojni korisnici.

Podsjetimo, Beckhama pratitelji često kritiziraju na društvenim mrežama, a nedavno se našao na udaru kritike zbog recepta za džin i tonik, kada se nije proslavio u pravljenju popularnog pića, kao i zbog nedjeljne pečenke za koju su ga kritizirali kako je premasna.

Pročitajte više