Kasni odlasci na spavanje, gosti... Ljudi otkrili što ih je razočaralo kad su odrasli

Foto: IMDB

NETKO je na Redditu postavio pitanje: "Za što ste sve mislili da će biti sjajno kad odrastete, ali nije ispalo onako kako ste očekivali" i pokrenuo raspravu koja je uključivala više od 500 komentara korisnika. U nastavku možete pročitati najzanimljivije odgovore.

As a child, what did you think would be awesome about being an adult, but isn’t as awesome as you thought it would be?
by u/Due_Winner_2026 in AskWomen

Ići na spavanje kasno

Jedan je korisnik napisao da je jedva čekao da može ići na spavanje kad poželi, ali da mu sada izgleda da stvarno treba rano zaspati. "Mislio sam da ću svaku večer ići kasno spavati, a sada sam većinu večeri do 22 sata u krevetu", opisao je.

Jesti što god poželiš

"Mislila sam da ću, kad odrastem, jesti što god želim, no nisam računala da ću tu hranu morati kupiti, platiti, skuhati i sve ostalo", otkrila je jedna korisnica.

Imati vlastiti novac

Jedan je od korisnika naveo da je mislio da će, kad odraste, imati vlastiti novac. "Spojler - nemam novca", objasnio je kratko u komentaru ispod objave.

Živjeti sam

"Kad sam bila dijete, nisam mogla dočekati da živim sama. Sada shvaćam da nema ništa dragocjenije od zagrljaja mame i tate ili kad ti bez ikakvog razloga donesu zdjelu punu voća. Nitko to više neće uraditi za tebe, čovječe", napisala je jedna osoba.

Dolazak gostiju

Netko je napisao da je kao dijete mislio da je super kad gosti dolaze u posjet. "Danas skoro nikad nikog ne zovem kod sebe doma. Čak ni najbliže ljude. Ne znam zašto, nije mi ugodno da zovem ljude u svoj stan", objasnio je.

Pubertet

Jedna je korisnica navela da je mislila da je pubertet dobra stvar. "Mislila sam da se to događa kao u filmovima, da odjednom sjajiš i postaneš fatalna žena preko noći. Da nestanu sve nesigurnosti i višak kilograma", opisala je.

Sloboda

"Uvijek sam htjela imati slobodu da činim što god želim. Sad kao odrasla osoba shvaćam da ima previše izbora, a premalo vremena i to me paralizira. Previše izbora samo izaziva neodlučnost", napisala je jedna osoba.

Pročitajte više