Ljudi traže da kaskaderi dobiju povišicu zbog ove lude scene iz novog Johna Wicka

Screenshot: TikTok

DUGOIŠČEKIVANI nastavak Johna Wicka stigao je u kina, a fanovi su ostali zapanjeni razinom vratolomija u najnovijem izdanju akcijskog filma.

Lionsgate, koji producira film, podijelio je na TikToku nekoliko isječaka sa snimanja scena borbe, a jedan od njih izazvao je pažnju fanova prikupivši 81 milijun pregleda. U videu se kaskader u oklopu baca niz pokretne stepenice i zatim ostane ležati dok glumci prolaze pored njega, a na kraju snimke vidi se kako se podiže neozlijeđen.

@lionsgate Replying to @jkmjticky add a stunts category to the oscars! #johnwick4 ♬ John Wick Chapter 4 is only in theaters March 24 - Lionsgate

Pohvale fanova

"Treba objaviti kategoriju Oscara za najboljeg kaskadera", napisao je jedan tiktoker i dobio preko 63.000 lajkova na komentar podrške.

"Pohvale kaskaderu, doslovno se bacio niz stepenice u metalnom oklopu", napisao je drugi, a treći dodao: "Ovaj kaskader zaslužuje povišicu. Plaća mu treba biti barem 10 milijuna dolara."

"Kako se uopće postaje kaskader?" upitao je netko, a jedan je tiktoker postavio pitanje koje je svima bilo na pameti nakon odgledanog isječka: "Imaju li kaskaderi svoje kaskadere?"

 

Podsjetimo, novi nastavak Johna Wicka dobio je pohvale kritike, a glavni glumac Keanu Reeves izjavio je kako mu je ovo bio najteži film koji je ikad snimio, i to zbog jedne specifične scene koja mu je predstavljala izazov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.