Lokin: U Los Angelesu smo zeznuli Grdovića. Rekli smo Kinezima da je on Nicolas Cage

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Zadarski pjevači Duško Lokin, Mladen Grdović i Jure Brkljača objavili su spot za pjesmu Arsenal. Trojac će nastupiti u kultnoj zadarskoj dvorani 25. studenoga. 

"To će biti generacijski koncert. Ja kao najstariji zadarski pjevač, Mladen Grdović kao najpopularniji pjevač srednje generacije i Jure Brkljača kao najpopularniji pjevač mlade generacije", izjavio je Lokin za Slobodnu Dalmaciju.

Grdovića zna od njegove 13. godine, upoznao ga je preko Mladenovog pokojnog oca Bepa koji je imao servis za automobile. Brkljaču Lokin također zna preko oca, koji je isto glazbenik. Osim što su dugogodišnji prijatelji, Lokin je Grdoviću 15 godina bio i menadžer za turneje po dijaspori.

"Mladen je mislio da je popularan i u Kini"

"Jednom kad smo bili na aerodromu u Los Angelesu, puno Kineza bilo je oko nas. Njih sto, rekao bih. Mladen je u mladosti dosta sličio na slavnog holivudskog glumca Nicolasa Cagea. I bend i ja smo tako vikali: 'Nicolas!' Mladen se okrenuo, a odjednom oko njega se stvorilo na desetke Kineza i počelo ga fotografirati i tražiti autogram. 

Mladen je bio presretan. Ne zna engleski, mislio je da je popularan i u Kini. Poslije smo mu rekli da su oni zapravo mislili da je on Nicolas Cage pa se naljutio i opsovao nas vičući: "Šta me sramotite ovdje", prisjetio se Lokin jedne zgode.

Pročitajte više