Madonna zbog horoskopa odbija surađivati s određenom skupinom ljudi

Foto: Instagram

TAKOZVANA kraljica popa, Madonna, navodno ima pravilo da ne surađuje s određenom grupom ljudi, odnosno, onima koji su rođeni u horoskopskom znaku Škorpiona.

Astrologija je, očito, vrlo važna u životu popularne pjevačice, a njezin suradnik, producent, redatelj i scenarist, Ryan Murphy, opisao je u podcastu And That's What You Really Missed, da Madonna odbija suradnju i projekte s gotovo svima koji su rođeni u tom znaku.

Štoviše, Murphy, koji po horoskopu Škorpion, morao je lagati o svom datumu rođenja da bi Madonna pristala raditi s njim. "Odletio sam u New York i u liftu do njezine sobe njezin čovjek me upitao kada sam rođen", započeo je Murphy i zatim nastavio.

"Lagao sam o datumu rođenja"

"Začudilo me to pitanje, a on ga je potom ponovio. Odgovorio sam mu da sam rođen 9. studenog, a on me pitao: 'Jesi li Škorpion'? Rekao sam mu da jesam, na što mi je on odgovorio da ni u kojem slučaju to ne spominjem pred Madonnom jer me neće zaposliti", rekao je Murphy.

"Pitao sam ga: 'O čemu ti govoriš'? A on mi je potom rekao da ne zna konkretno i da samo ne spominjem da sam Škorpion u horoskopu te da izmislim neki drugi datum", izjavio je Murphy.

Na kraju sastanka s Madonnom, ona ga je uistinu pitala kada je rođen. "Rekao sam joj da sam rođen 3. rujna, to mi je majčin rođendan. A ona je na to odgovorila: 'Oh, dobro, Djevica si". Dok sam se spustio do predvorja, ona je već odlučila i dobio sam posao", rekao je Murphy i potom naglasio kako je bio užitak raditi s njom.

"Imao sam sjajno iskustvo s Madonnom. Ne mogu pronaći dovoljno riječi hvale za nju. Bila je jako ljubazna, ali nikada nisam shvatio to sa Škorpionima. Tko zna, možda je to sve bila neka interna šala", zaključio je Murphy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.