Maja Šuput s tamburašima obilazila hotele, zvijezde molile: Još! Još!

UPRAVO onako kako nam je i obećala, Maja Šuput je po Opatiji počela tulumariti od ranog jutra. Sa svojim tamburašima, bendom Maredo, Maja je krenula otpjevati jednu, dvije, a završila obilazeći terase, hotele i lokale, jer se naše zvijezde, koje su mahom sve uživale na kavicama, tamburaškog cirkusa začinjenog Šuputicom jednostavno nisu mogli naslušati i nagledati.

"Uh, kako je krenulo, skoro sam završila ravno na festivalu", rekla nam je Maja nakon maratonskog nastupa. "Ekipa je oduševljena, nam nisu dali da prestanemo svirati. Jednostavno, nema kome nismo svirali", ispričala nam je, te dodala da u Opatiji ostaje samo jedan dan, jer, kaže, već sutra juri na koncert u Osijek.

Jesu li frcali novci...?

"Jesu, bilo je čašćenja, i evo, dečki se još uvijek s ekipom vesele. Ja se malo moram odmoriti prije večerašnjeg nastupa", priča Maja, koja je od svirke jedva predahnula uz ručak s našim kolegama iz susjednih nam zemalja. "Svi su nas super prihvatili, i zvijezde i domaći, ali ipak na najluđi prijem naišli smo kod pripadnika sedme sile koje smo jednostavno oduševili da su nas i na ručak vodili", kaže.

Zbog čega su se zajapurili muškarci u društvu Franke Batelić?

A u rano jutro Maji se pridružila i mlada kolegica Franka Batelić, kojoj prohladno vrijeme u ovom naslikavanju baš i nije išlo na ruku. Naime, kako Franka nije obukla grudnjak, ispod tanke haljinice su joj se jasno ocrtavale grudi, a priroda je učinila svoje, i na usta natjerala sline muškom dijelu gostiju koji su u Frankinom društvu svi mahom crvenjeli, u što se možete uvjeriti u našem videu. Inače, Franka je na Festival stigla promovirati svoju novu pjesmu "Možda volim te", za koju je nedavno i snimila spot.

Zaljubljena u "Obamu"

Zvijezdi koju je iznjedrio Showtime mnogi predviđaju blistavu karijeru, a Franka među hrvatskim glazbenim kritičarima uživa ugled kakav priželjkuju mnoge već ustoličene estradne zvijezde. Na Radijskom festivalu Franku gledamo u pop konkurenciji, a mlada i perspektivna pjevačica nedavno nam je otkrila kako je još uvijek slobodna, te da priželjkuje dečka nalik na Obamu, tamnoputog i pametnog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.