Maja Šuput se na Splitskom festivalu utegnula u crveni lateks, kiša prekidala nastupe

NEBO sinoć nije bilo milostivo prema izvođačima 51. Splitskog festivala. Kiša je ometala nastupe, zbog pljuska se prekidalo program. Upravo kad se na binu trebao popeti Đorđi Peruzović s pjesmom "Dolaziš", pljusak je nakratko omeo nastavak natjecanja. Kiša nije pokvarila dobro raspoloženje među pjevačima pa su se tako duhovito sjetili nekih detalja iz dugogodišnje festivalske povijesti. Primjerice, Oliveru Dragojeviću je davnih 70-ih s pjesmom "2002 godine" izmaklo finale upravo zbog pljuska, a baš je Đorđi Peruzović osvojio Grand Prix 1972. godine s pjesmom "Di si bija kad je grmilo".

Vrijeme do nastupa je Vinko Coce kratio ponavljajući tekst svoje pjesme "Čovik bez šoldi", a Maja Šuput, koja se na festivalu predstavlja s pjesmom "Varaš me", zavodila je u pripijenom crvenom kostimu od lateksa. Za stajling je vjerojatno bio zadužen "Modni mačak" Marko Grubnić, koji je također bio na Prokurativama. Voditeljica festivala je Ivana Šundov, a našao se tu i sudionik posljednje sezone Big Brothera Horvat Čagalj, s kojim su se gotovo svi htjeli fotkati za uspomenu.

Prvih 10 finalista 51. Splitskog festivala su klapa Cambi ("Od zipke do križa"), klapa Cambi Split ("Ultima partenca"), Igor Brešan ("Svit sa scala sante"), grupa Boss ("Dalmatinska pisma"), Tedi Spalato ("Fali more drž se kraja"), Magazin ("Maslačak"), Zorica Kondža ("Ćiba od zlata"), Tomislav Bralić i klapa Intrade ("Nisan te sriće"), Vinko Coce ("Čovik bez šoldi") te Jasmin Stavros ("Fućka mi se").

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.