Mali pas Ole preživio snježnu lavinu te se nakon četiri dana vratio vlasnicima



KADA se mali velški korgi Ole pojavio na vratima motela, mnogi su ostali zatečeni. Naime, njegov vlasnik proteklog tjedna je poginuo u snježnoj lavini na skijanju u Montani, a smatralo se da je i pas stradao jer ga nisu uspjeli naći. Ole je nakon četiri dana gladan i umoran provirio kroz vrata i odmah naletio na Kerry Gaillard, pokojnikovu suprugu.

"Spasioci su ga tražili opet u subotu, ali nije mu bilo traga te smo zaključili da je najvjerojatnije i on nastradao. Kada sam ga ugledala, sjedila sam u predsoblju motela i gledala prema vratima. Posljednje riječi koje mi je muž rekao bile su da se vidimo kod drveća. Tek sam kasnije shvatila da je mislio na psa. Naša 11-godišnja kći čak je lijepila plakate po mjestu u potrazi za nestalim psom. Kada je saznala da se Ole vratio, već je plakatirala pola grada", ispričala je Kerry Gaillard za USA Today.

Obitelj je bila na skijanju kada je Dave Gaillard poginuo u snježnoj lavini. Spasioci tvrde da je pravo čudo što je pas preživio lavinu te sam došao do motela u kojemu je obitelj odsjela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.