Mama koja je 2009. rodila osmorke objavila fotku s njihovog 11. rođendana

Foto: Instagram

NADYA SULEMAN koja je postala poznata nakon što je u siječnju 2009. rodila osmorke podijelila je fotografiju djece na okupu za njihovu proslavu 11. rođendana.

Oktomama, kako su 44-godišnju mamu iz Kalifornije prozvali na internetu, podijelila je na Facebooku fotografije s proslave rođendana svojih osmero djece koje je rodila nakon medicinski potpomognute oplodnje 2009.

"Sretan rođendan mojim predivnim anđelima", počela je svoju emotivnu čestitku. "Riječi ne mogu opisati koliko sam zahvalna da budem vaša majka. Svi vi blagoslovili ste mi život...", napisala je majka ukupno 14-ero djece. Uz osmorke ima još četiri sina te dvije kćeri, u starosti od 14 do 19 godina, piše The Sun.

"Nedavni tragični događaji izgubljenih voljenih osoba snažni su podsjetnik koliko je krhki, nesiguran, ali dragocjen život jer sutra nikad nije obećano", napisala je referirajući se na tragičnu pogibiju Kobea Bryanta i njegove 13-godišnje kćeri Gianne.

"Moramo grliti svoje voljene malo duže i malo jače dok su ovdje. Vi ste moja čuda, moji anđeli i voljet ću vas svim srcem, zauvijek. Sretan 11. rođendan Noah, Maliyah, Nariayah, Isaish, Jeremiah, Jonah, Josiah, and Makai."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.