Mama Marka Grubnića proslavila 61. rođendan i pozirala u kratkoj haljini i štiklama

Foto: Instagram

BRANKA GRUBNIĆ, majka modnog stilista Marka Grubnića, proslavila je svoj 61. rođendan, a za tu je priliku odjenula kratku, blještavu haljinu i visoke potpetice.

Marko je na svom Instagram profilu objavio zajedničke fotografije s proslave koju je organizirao za majku, a na kojoj nije nedostajalo raskošnih detalja poput cvijeća i svijeća.

"Sretan rođendan najboljoj ženi koju poznajem, najljubaznijoj i najljepšoj majci na svijetu. Ona je primjer savršene majke i u njoj vidim svog anđela čuvara i superheroja. Ti si moj blagoslov, najbolja prijateljica i moja sreća", napisao je Marko u opisu jedne od fotografija.

"Ponosan sam što sam tvoj sin. Svih ovih godina bila si moja najveća inspiracija i voljet ću te svaki dan sve više i više zauvijek", dodao je.

Marko je u posljednje vrijeme češće objavljivao fotografije s majkom, a njegovim pratiteljima postalo je jasno da i Branka, baš kao i njen sin, ima smisla za modu. Unatoč svojim godinama, gotovo uvijek je viđamo u štiklama i mladenačkim odjevnim kombinacijama, a zbog svog izgleda svakodnevno dobiva brojne komplimente.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.