Mama tužila kćer jer joj je razbila krevet dok se seksala s dečkom

Screenshot: Channel 10

LJUTITA mama zahtijevala je da joj kći kupi novi krevet nakon što ga je razbila dok se seksala sa svojim dečkom.

Da, to je bio prvi slučaj u australskom reality showu "Trial By Kyle", koji je s emitiranjem krenuo u četvrtak na tamošnjem kanalu 10.

Reality emisija u kojoj Kyle presuđuje bizarne razmirice prvi put je emitirana prošle godine u sklopu "tjedna pilota" kanala 10, a pokazala se toliko popularnom da ju je mreža naručila za cijelu sezonu.

Gledatelji su već u prvoj epizodi svjedočili nekolicini springerovskih momenata. U prvom slučaju majka Nicole podijelila je svoju stranu priče: "Moj partner i ja otišli smo na putovanje dok je Rhiannon čuvala kuću za nas. Rekla sam joj da može koristiti sobu koja ima lijepi veliki queen size krevet. Ništa loše u tome. No kad smo se vratili, kuća je bila u neredu, a kad sam došla u sobu, otkrila sam da je krevet slomljen. Osjećala sam se jako povrijeđena činjenicom da je slomila krevet i da je uopće nije bilo briga za to."

"Na maminom krevetu? To mora da je najmanje romantično mjesto koje čovjek može zamisliti, na maminom krevetu", uključio se Kyle. Kad je voditeljica na radiju KIIS FM pitala kćer kako se to točno dogodilo, ona joj je odgovorila da je bilo neke "intenzivne strasti".

"Zašto ste niste ševili na drugom krevetu?" pitao ju je Kyle. "Iskreno, moji drugi prijatelji bili su u tom krevetu", odgovorila mu je.

Rhiannon je rekla Kyleu da si jednostavno ne može priuštiti plaćanje 2099 australskih dolara za zamjenski krevet, što Nicole naziva "sranjem". "Razbila si krevet, moraš platiti za krevet", derala se mama na kćer.

Kyle je presudio u korist majke, a Rhiannon se nastavila sporiti i izvan "sudnice". Kaže kako nije jedino ona zaslužna za razbijanje kreveta, nego je i mama tome doprinijela. "Čula sam stvari koje nikad ne možete zaboraviti kao kći", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.