2016. tražio jeftin monitor, a onda mami i tati kupio kuću. Joško slavi 21. rođendan

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

JOŠKO GVARDIOL danas slavi 21. rođendan. Rođen je 23. siječnja 2002. godine u Zagrebu.

Mladi Joško osvojio je Hrvatsku tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, a bio je i glavna zvijezda dočeka reprezentativaca u Zagrebu, gdje su ga dočekale brojne ljubavne ponude, pa čak i brojevi mobitela. "Bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno", priznao je nedavno.

Mami i tati kupio kuću

Joško svojim skromnim ponašanjem oduševljava gdje god da se pojavi, a ne krije i da je veoma blizak s obitelji - ocem Tihomirom, majkom Sanjom te sestrama Frankom i Lorenom. Nakon transfera u Leipzig Joško je mami i tati kupio kuću pored Zagreba. 

"Otvorio sam oglasnik s kućama i rekao im neka biraju. Odabrali su onu u okolici Zagreba, gdje mama ima svoj vrt i mir. Sadi domaću ciklu pa mi pošalje ovdje u Njemačku", ispričao je jednom prilikom. Njegov otac Tihomir prodaje ribu na Dolcu, a na svom štandu se mogao vidjeti čak i na dane velikih utakmica hrvatske reprezentacije.

U Tihomirovom rodnom Novigradu za njegovog su sina organizirali i spektakularni doček. Ondje su Joška dočekali i baka i djed, koji i danas žive u tom mjestu u zadarskom zaleđu. I dok je otac vrijedno radio u ribarnici, Joška su u Kataru podržavale sestre i majka, kojoj je potrčao u zagrljaj nakon jedne pobjede. Tad je nastala emotivna fotografija koju je kasnije dao pretvoriti u crtež i poklonio mami za Božić.

Prije sedam godina se raspitivao o jeftinom monitoru

Krajem godine počeo se dijeliti jedan Joškov stari Facebook status iz 2016. godine kada se raspitivao o - jeftinom monitoru.

Možete mi preporuciti neki monito za komp?? Gdje ima za kupit neki jeftini?

Objavljuje Joško GvardiolPetak, 1. siječnja 2016.

"Možete mi preporučiti neki monitor za komp?? Gdje ima za kupit neki jeftini?" upitao je svoje Facebook prijatelje tad 14-godišnji Joško. Danas zasigurno može imati monitor kakav poželi, a pred njim su još mnogi veliki uspjesi.

Ipak mu je tek 21.

Pročitajte više