Manekenka Stella Maxwell privukla pažnju u Veneciji, odabrala je prozirnu haljinu

Foto: Profimedia

Manekenka Stella Maxwell prošetala je u neobičnoj haljini na crvenom tepihu u Veneciji u subotu. Kao i brojne zvijezde, i ona je došla na 81. izdanje slavnog filmskog festivala, i to na premijeru filma Battlefield.

Privukla je pažnju prozirnom haljinom s ukrasima koji su djelovali kao razbijeno staklo. Istaknula je svoju vitku figuru, a sve je upotpunila neutralnom šminkom, cipelama na petu i srebrnim nakitom.

Crvenim tepihom već su prošetale mnoge poznate osobe

Podsjećamo, u subotu, 28. kolovoza počeo je 81. Filmski festival u Veneciji, jedan od najprestižnijih festivala u svijetu filma, i trajat će do 7. rujna. U Veneciji će se okupiti mnoge glumačke zvijezde, a na velikom platnu bit će prikazani neki od najiščekivanijih filmova u ovoj godini.

Film koji je otvorio festival je Beetlejuice Beetlejuice redatelja Tima Burtona te je taj film bio i jedan od najiščekivanijih naslova na ovogodišnjem festivalu. 

Crvenim tepihom već su prošetale mnoge poznate osobe, poput Angeline Jolie, Monice Bellucci, Jenne Ortege, Cate Blanchett, Taylor Russell, Izabel Goulart i Poppy Delevingne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.