Manekenka (39) čije su fotke iz Katara obišle svijet privukla poglede u Veneciji

Foto: Profimedia

Na otvorenje ovogodišnjeg filmskog festivala u Veneciji došla je i 39-godišnja brazilska manekenka Izabel Goulart. Prisustvovala je premijeri filma Beetlejuice Beetlejuice redatelja Tima Burtona.

Na crvenom tepihu privukla je poglede u elegantnoj crnoj haljini. Uz to je iskombinirala neobičnu ogrlicu i naušnice te crne cipele. Izabel je nasmijana pozirala fotografima, koji su je okružili po dolasku.

Izabel Goulart mnogi nazivaju jednom od najljepših žena svijeta. Bila je jedna od Victoria's Secret anđelica od 2005. do 2008. godine. Od 2015. godine u vezi je s njemačkim nogometašem Kevinom Trappom. Par se zaručio 2018., a Izabel je velika podrška svom partneru. 

Privukla pažnju na Svjetskom prvenstvu 2022.

Goulart je posebnu pažnju publike i medija privukla na Svjetskom prvenstvu u nogometu 2022. godine. Na utakmici Brazila i Južne Koreje Izabel je privlačila pažnju u uskom žutom kompletiću, kada se ponosno ogrnula brazilskom zastavom.

Mediji su je tad prozvali najzgodnijom brazilskom navijačicom, a njene fotke, na kojima u Kataru tijekom utakmica bodri brazilsku repku, obišle su svijet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.