Manekenka uhapšena u Vatikanu nakon što je pozirala gola razapeta na križu (18+)

KONTROVERZNA manekenka uhićena je nakon što je u Vatikanu pozirala gola razapeta na križu.

Marisa Papen zbog svojih provokativnih fotografija već je provela nekoliko dana u zatvoru prošle godine nakon što je uhvaćena tijekom photoshootinga u jednom od najstarijih egipatskih hramova.

Na jednoj od fotografija s posljednjeg snimanja, u Vatikanu, 26-godišnja belgijska manekenka vuče veliki drveni križ po Trgu svetog Petra.

Marisa redovito surađuje s australskim fotografom Jessejem Walkerom, no redovito nailazi i na probleme zbog svoje provokativnosti. Nedavno je tako naljutila muslimane kad je u Aji Sofiji podignula burku i pokazala golo međunožje.

Kako prenosi The Sun, talijanska policija ganjala je par nakon što su ih uhvatili tijekom nekonvencionalnog snimanja u nedjelju, tijekom kojeg su simulirali njezino razdjevičenje križem (te fotografije dosta su eksplicitne i možete ih pogledati ovdje). "Odijevala sam donje rublje kad su odjednom došla dva policijska automobila i još četiri policajca pješke. 'Putovnice, molimo', rekli su gladeći pendreke."

U policiji su ih ispitivali i zadržali deset sati. Nakon toga odvedeni su u stan koji su unajmili preko Airbnba i tamo je policija pronašla veliko drveno raspelo i druge rekvizite, poput lažne krvi, krune od trnja i odjeće za svećenike.

Prije nego što su ih pustili, uzeli su im otiske. "I tako smo se opet našli iza rešetaka male prljave ćelije. Jesse i ja pogledali smo se i prasnuli u smijeh", napisala je na svom blogu Marisa, koja otvoreno provocira vjernike i svetosti u koje vjeruju.

"Jedan od mnogih prosjaka zapeo mi je za oko, golonoga Romkinja s jako deformiranim držanjem. Suze su joj tekle niz obraze dok se tresla sa svojom plastičnom čašicom u nadi da će dobiti poneki novčić. Pomislila sam; zamislite da je Vatikan mjesto koje zaista pomaže ljudima. Zamislite da sve ove velike crkve otvore vrata ljudima kojima je to potrebno".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.