Pjevač dobio zvijezdu na stazi slavnih, pogledajte osmijeh kad je ugledao Beckhama

Foto: Profimedia

MARC Anthony, pjevač i bivši suprug Jennifer Lopez, dobio je zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih. Prilikom otkrivanja zvijezde uz Marca je bila njegova supruga Nadia Ferreira s kojom je pjevač u lipnju dobio dijete. 

Supruga mu je velika podrška

Par je nasmijano pozirao pred fotografima, a prisutni su bili i njegovi sinovi Ryan Adrian Muñiz i Cristian Marcus Muñiz, koje ima s Dayanarom Torres. 

Glavno iznenađenje - David Beckham

Osim što ga je na ovom važnom događaju podržavala supruga, došao je i David Beckham. To je jako iznenadilo glazbenika. "Tajio je to od mene. Prije 15 minuta mi je poslao poruku u kojoj je pisalo: 'Hej, čestitam. Žao mi je, ali ne mogu doći'", rekao je Anthony za Entertainment Tonight. 

Beckham je čak pripremio i govor. "Stvarno mi je bilo teško prešutjeti ovo Marcu, ali bila je tajna. Mislim da je bio jako sretan i iznenađen, dobro je prošlo", rekao je David.

Inače, Marc Anthony je portorikansko-američki pjevač, glazbenik i glumac. Prema Guinnessovoj knjizi rekorda najprodavaniji je salsa umjetnik svih vremena. Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su I Need To Know i You Sang To Me. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.