Marco Cuccurin bio je pobjednik i showa Zvijezde pjevaju: "San mi je otići na Doru"

Foto: Sara Gomez Dubois/HRT

POBJEDNIK treće sezone Plesa sa zvijezdama Marco Cuccurin već je otprije poznat hrvatskoj javnosti. Jedan od najpoznatijih hrvatskih influencera prošle je godine pobijedio i u showu Zvijezde pjevaju, gdje mu je mentorica bila Mia Negovetić.

Marco je izazvao mnoštvo reakcija i prošlog ljeta, nakon što mu u Zari nisu dozvolili isprobati ženske odjevne predmete na katu na kojem se nalaze muške kabine. Nakon što je svoju priču podijelio na društvenim mrežama, javili su mu se i drugi ljudi sa sličnim iskustvima.

"Složili su se sa mnom da ne bi trebali postojati 'muški' odnosno 'ženski' odjevni predmeti. Nije li tužno da lijepimo etikete na ljude samo na osnovu njihovog fizičkog izgleda?" rekao je tada influencer za Index.

"Jedan od najvećih snova mi je otići na Doru"

Tom je prilikom otkrio i da mu je glazba najveća ljubav. Pjeva već 15 godina, a najveći san mu je nastupati na Dori. "Surađivao sam s Lidijom Bačić i Zsa Zsom, a jedan od najvećih snova mi je otići na Doru za izbor za Eurosong s obzirom na to da je to san koji sam obećao sebi i svojoj mami, koja nije više s nama", rekao je.

Podsjetimo, Marco Cuccurin i njegova mentorica Paula Tonković odnijeli su pobjedu u finalu showa Ples sa zvijezdama, a osim njih borila su se još dva para - Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić.