Marica iz ŽNV-a pokazala svoju transformaciju u samo godinu dana, ima 50 kg manje

Foto: Instagram

"PRVO vaganje obavili smo na današnji dan prije točno godinu dana", napisala je Marica Korolija, bivša kandidatkinja Života na vagi. Objavila je fotografiju kojom pokazuje kako je izgledala na početku showa, a kako izgleda sada.

Pozirala je u kupaćem kostimu. 

"Na današnji dan mogu reći da sam puno sretnija i zadovoljnija osoba. Putem sam našla, ali i izgubila neke ljude, ali tako je to trebalo biti. Još uvijek nije lagano, ali zato dan po dan koračam u svoj novi, bolji život uz divne i drage ljude", napisala je Marica. 

"Uvijek će biti uspona i padova, ali svi smo mi ljudi. Razlika je samo hoćemo li dopustiti da nas životne nedaće bace na koljena ili će nas učiniti još jačima", dodala je. 

Zahvalila je svima koji su je podržavali.

"Hvala svima na lijepim riječima i tome što sam dio vaše transformacije. I da, promjena kreće iznutra, a ne izvana", zaključuje.

Komplimenata ispod njene najnovije fotografije nije nedostajalo.

"Pokazala si svima da nemoguće može biti moguće. Čestitam na upornosti i trudu", "Bravo Marice. Od početka si bila moj favorit i vjerovala sam da ti to možeš", "Bravo, samo jako, nema odustajanja", pisali su joj pratitelji. 

Marica je u show ušla sa 134 kilograma, a izašla s manje od 100. Nakon showa izgubila je još 18 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.