Marija Šerifović bila na dijeti zbog snimanja spota s Cvekom, završila je na infuziji

Foto: Instagram

Pjevačica Marija Šerifović otkrila je detalje dijete koje se pridržavala 22 dana kako bi smršavila za potrebe snimanja spota za pjesmu Pola sunca, dueta s Matijom Cvekom. U prvih tjedan dana rigorozne dijete pjevačica je uspjela izgubit čak tri kilograma, a onda je pojela, kako kaže, strašno dobar uštipak i nastali su problemi. 

"Imala sam strašne bolove u trbuhu"

"Bila sam 22 dana na ekstremno strogoj dijeti prije početka snimanja spotova. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za pjesmu Pola sunca, a onda su naši prijatelji poslali catering i oni imaju strašno dobre uštipke.

Pojela sam jedan, stigla sam kući. Zaspala sam negdje oko 23 sata, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u trbuhu. Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam na hitnu", prisjetila se pjevačica za Blic.

Ispričala je da je završila na infuziji i da se nekih dijelova te noći uopće ne sjeća. "Ne znam ni što su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživjeti", rekla je Marija. 

Uz pomoć surogat-majke dobila je prvo dijete

Podsjećamo, Marija Šerifović je u prosincu prošle godine dobila prvo dijete, sina Marija. Pjevačici je dijete nosila surogat-majka, a cijela trudnoća držala se u strogoj tajnosti.

Nedavno je gostovala je u Ami G Showu te prvi put progovorila o biološkom ocu svog sina. Rekla je kako neće otkriti identitet oca jer bi u tom slučaju mogla biti kažnjena. "To su stvari o kojima ne mogu i ne smijem govoriti zbog svih potpisanih ugovora jer se nikad ne zna da li će ovo nekada netko prevesti, a onda da me (otac) tuži za deset milijuna dolara, a možda je i više", objasnila je pa dodala: "Strašan je frajer, Europejac." 

Nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj

U sklopu svoje turneje Dolazi ljubav, nakon Zagreba i Slavonskog Broda, pjevačica nastavlja nastupati i u ostalim hrvatskim gradovima. Tako će 18. listopada nastupiti u dvorani Zamet u Rijeci, u osječkom Gradskom vrtu će nastupiti 23. studenog, a 14. prosinca u Areni Varaždin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.