Marijana Batinić oprostila se od glumca s kojim je snimila nikad objavljeni film

Foto: Instagram

MARIJANA BATINIĆ na svom se Instagram profilu oprostila od glumca Špire Guberine, koji je umro u 88. godini.  Objavila je fotografiju na kojoj su zajedno pozirali tijekom snimanja filma u kojem su oboje glumili.

"Puno toga je bio naš barba Špiro. Prije svega - veliki gospodin, umjetnik i čovjek. Podsjećao me na mog dida, a to je veliki kompliment", napisala je.

"Ovo je jedina fotografija koju imam s njim, nastala u splitskom Varošu na snimanju filma Bella Biondina koji nažalost nikad nije ugledao svjetlo dana", dodala je.

Njena fotografija prikupila je više od 4000 lajkova u sat vremena, a brojni komentatori izrazili su žaljenje zbog smrti glumca.

"Divna uspomena", napisala je komentatorica.

"Zašto film nikada nije ugledao svjetlo dana?" upitala ju je druga, a Marijana joj je ostavila emotikon čovječuljka koji sliježe ramenima te joj tako poručila da ni sama ne zna odgovor.

Guberina, za života ovjenčan brojnim nagradama za svoje nezaboravne uloge, ali i onima za životno djelo, posljednje godine života proveo je u domu, a još prije dvije godine priznao je da ga noge izdaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.