Marin je ovu pjesmu poslao na Doru i nije prošao (a Ferlin i Battifiaca jesu)

Screenshot: YouTube

MARIN Novaković prije nekoliko dana objavio je pjesmu Tama Tama, s kojom se prijavio na ovogodišnju Doru, hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, no nije prošao. 

"Toliko sam sretan da je napokon došao dan da je ugledala svjetlost dana. Ova pjesma je namjenski rađena za Doru 2024., na koju nažalost nije prošla natječaj. Ali vjerujem da će pronaći svoj put do srca publike. Želim se zahvaliti svima koji su radili na ovom projektu, bez vas ovo ne bi izgledalo i zvučalo ovako. Nadam se da ćete uživati u pjesmi barem upola koliko sam ja uživao stvarajući je", napisao je Marin. 

Na glazbi su radili Filip Lacković, Dino Antonić i Marin, za tekst je zaslužan Tomislav Roso, a za aranžman Filip Lacković. Back vokale otpjevali su Lora Simikić, Sara Jurički, Petra Zadro i Dino Antonić.

Bio u Superstaru

Marin je publici poznat po sudjelovanju u Big Brotheru i Superstaru. U RTL-ovom talent showu predstavio se pjesmom Toy, s kojom je Netta pobijedila na Eurosongu. Dobio je tri da, a Tonči Huljić ostao je suzdržan.

Marin ima i pjesmu Sahara, koju je radio u suradnji s Rastom i Cobyjem 2017. godine.

Proteklih dana objavljivali smo pjesme koje su se prijavile na Doru, a nisu prošle ili su ostale u rezervama. Ovdje ih možete poslušati:

>> Ovu pjesmu HRT nije pustio na Doru. Bi li Lasagna imao konkurenciju?

>> Imamo još jednu pjesmu koja nije upala na Doru. Poslušajte je

>> HRT na Doru nije poslao ni rock pjesmu 17-godišnje kantautorice. Poslušajte je

>> Ova pjesma bila je u rezervama za ovogodišnju Doru. Poslušajte je

>> Mlada pjevačica objavila pjesmu s kojom nije prošla na Doru. Poslušajte je

>> Ni ova pjesma nije prošla na Doru: "Pitam se - pa tko je tu lud?"

Pročitajte više