VIDEO Marina i Mario otkrili što se događalo iza kulisa Tri, dva, jedan - kuhaj: "Neki igraju prljavo"

Foto: Press

SVOJEVOLJNI odlazak Marine i Maria iz popularnog gastro showa Tri, dva, jedan - kuhaj! iznenadio je fanove, to više što je simpatični par jasno i glasno izrekao teške optužbe na račun drugih natjecatelja. U intervjuu su sada otkrili i što ih je potaklo na dramatičan potez.

"Našoj odluci su prethodile podle igre drugih kandidata u kojima ne želimo sudjelovati i od takvog društva se uvijek bolje maknuti. Naša je odluka konačna i teško da ćemo se predomisliti. Moram priznati da smo dosta naučili od žirija… I ponovo bi se prijavili u sličan show jer bez obzira na naš odlazak, ostajemo pri svojoj ljubavi prema vinu i hrani. Nastavit ćemo kuhati, jesti, iskušavati vina", rekao je Mario za RTL.

Za žiri je imao samo riječi hvale, dodajući da će njihove savjete sigurno primijeniti u budućnosti. Njihov je odlazak iz showa međutim bio šok ne samo za gledatelje, nego i za njihove obitelji.

"Nekim ljudima moramo objasniti raniji povratak kući. Rekli smo roditeljima koji su razočarani, ali preživjet će. U ovaj show došli da nešto naučimo i da se zabavimo. Kad učimo i zabavljamo se, to treba teći lagano… Ovo nije posao i nije neka borba na tržištu gdje bismo se trebali utrkivati s nekim", rekla je Marina.

"Mi ćemo kuhati i dalje. Već izluđujemo roditelje s naučenim sadržajem - kockice nisu jednake, nije dovoljno gusto... Svima preporučamo da uče od onih koji su bolji od vas", kaže par.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.