Marina iz filma Mi nismo anđeli glumi u novoj seriji, evo kako sada izgleda

Screenshot: Tv Prva/YouTube

GLUMICA Milena Pavlović, koju javnost najbolje poznaje po ulozi Marine u filmu Mi nismo anđeli, pojavila se u novoj seriji Tate, a danas izgleda ponešto drugačije.

Od filma Mi nismo anđeli prošlo je gotovo 30 godina. Film je snimljen 1992., a Milena je tada imala samo 19 godina te je mnogim gledateljima bila jedan od omiljenih likova u filmu. 

Iako sada ima 47 godina, i dalje je zadržala svoju valovitu kosu i prepoznatljiv osmijeh, ali je obožavatelji već dugo nisu imali prilike vidjeti u nekom većem filmskom ostvarenju.

"Radila sam dosta u kazalištu, rodila sam troje djece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije utrka na 100 metara, nego maraton", rekla je jednom prilikom za Blic.

"Popularnost koju mi je donijela Marina nije mi odgovarala. Nisam bila spremna na to. I dan danas smatram da je mnogo važnije ono što čovjek učini nego način na koji će to objasniti. Tada sam imala samo 19 godina. Odbijala sam ja i kasnije uloge, i na filmu i u kazalištu, ali nisu bile tog ranga", dodala je.

"Zvali su me na probno snimanje i uloga je bila moja. Sjećam se, postojale su dvije ključne scene, s početka i kraja filma. Odlučila sam napraviti razliku između te dvije Marine. Na početku ona je nezrela, a na kraju, kad ostane trudna, ima neku odgovornost. Scenarij mi se nije odmah dopao, ali u toku snimanja kroz razgovor s redateljem Srđanom Dragojevićem snimanje je postalo super", ispričala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.