Marina Prevolšek i na zagrebačkom Fashion Weeku: "Rusi su bili oduševljeni mojom revijom"

PRIJE nekoliko dana na Fashion Weeku u Moskvi hrvatska dizajnerica Marina Prevolšek predstavila je svoju kolekciju za jesen/zimu 2010./2011. marke Maion. Marinina kolekcija izazvala je ovacije publike i dobila izvrsne kritike u ruskim medijima te tako dokazala da hrvatski dizajneri mogu uspješno prikazivati svoje kolekcije za sezonu unaprijed na stranim fashion weekovima.

"Rusi su sjajni, organizacija je super, bili su oduševljeni mojom revijom. Nakon revije su mi ljudi iz publike dolazili čestitati u backstage i slikati se sa mnom jer im se svidjela kolekcija. Dala sam mnogo intervjua, među ostalim i za World Fashion Channel i sve ruske televizije", izjavila je Marina i dodala da su i manekenke htjele kupiti njezine modne krpice, ali s obzirom na to da će ih predstaviti na nadolazećem Fashion Weeku u Zagrebu, dizajnerica je uzela brojne narudžbe.

"Prodala sam sav nakit od svile i drveta. Bila sam na nekoliko top partyja i mislim da sam dobro predstavila Hrvatsku i da nisam razočarala”, rekla je uspješna Marina Prevolšek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.