Marini Tucaković glazbenici duguju 90.000 eura? Njen sin ne želi oprostiti ni novčića

Foto: Instagram

MARINA TUCAKOVIĆ preminula je u rujnu nakon teške bolesti, a premda je, kada je krenula u borbu za vlastiti život, odustala od ideje da naplati sva dugovanja glazbenika kojima je napisala hitove, njezin sin Milan Radulović Laća navodno je rekao kako dužnicima ne namjerava oprostiti ni novčića.

Prema pisanju srpskog Blica, glazbenici su Marini ostali dužni više od 90.000 eura, što je oko 675.000 kuna.

"Marina je itekako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, tko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, praktički otkad je počela pisati pjesme. Za tu bilježnicu znaju i njezin suprug Futa i sin Laća, a kako čujem, njezin sin ne želi nikome oprostiti ni jedan jedini dinar jer zna koliko je Marinu boljelo to što je nisu poštovali kad joj je bilo najvažnije, nisu ni zvali pitati kako je i mogu li na rate isplatiti dug iako su znali da joj treba za liječenje", rekao je izvor blizak obitelji.

"Ona se mnogo živcirala oko tih dugovanja i nikad nije razumjela kako netko bez srama može praviti se blesav i da je čak ne pozove i ispriča se. Pisala je ozbiljne hitove na kojima su svi ti pjevači zgrnuli velike novce, a ostali su joj dužni", dodao je.

"'Čim se malo stiša sve, možda poslije 40 dana, Laća će otvoriti bilježnicu i vidjeti na koji način da potraži sva ta dugovanja. Sigurno je da će sve zvijezde koje su dužne tužiti. Mnogim pjevačima neće biti dobro jer je spreman javno iznijeti sve. Ukupan dug pjevača je preko 90.000 eura. Koliko znam, jedan popularni folk pjevač je ostao ozbiljno dužan i s njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pjevačica koja je od nje uzela čak četiri pjesme, od kojih su dvije ozbiljni hitovi, i nikad nije platila", zaključio je izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.