Marko Vuletić poklonio Milanoviću majicu na kojoj piše "kruva i paštete"

Foto: Instagram

Hrvatski influencer Marko Vuletić susreo se s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem. Darovao mu je dvije majice, a na jednoj od njih stoji natpis "kruva i paštete". 

"Ovo je poklon za vas kada dođete kući i ne budete predsjednik na pet minuta", rekao je Marko predsjedniku. 

Milanovića je poklon nasmijao

Milanović je pred influencerom otvorio poklon, nasmijao se te rekao: "Dajte mi to bacite u auto." Marko je snimku njihovog susreta objavio na Instagramu.

"Zoran Milanović od danas ima dvije majice, a ja divno iskustvo i čast što sam upoznao predsjednika države", napisao je Marko.

Markove pratitelje nasmijao je ovaj video. "Ali ovaj kralj koji predsjedniku da majicu kruva i paštete, obožavam", "Treba nam jedna kruva i paštete za Vučića", "Ja mislim da originalniji poklon nije mogao biti", "Ovo je sve", neki su od komentara.

Marko je nedavno bio na operaciji slijepog crijeva

Inače, Marko je jedan od najpoznatijih influencera u Hrvatskoj. Na Instagramu ga prati 288 tisuća ljudi, a na TikToku preko 327 tisuća. 

Početkom godine influencer je na svom Instagramu fotografije iz KBC-a Split Firule te fanovima otkrio da je završio na hitnoj operaciji slijepog crijeva.

"Život ti priredi svašta u 24 sata. Prvo je počela neka bol u stomaku, nikad je do sad nisan ima. U panici odem na hitnu i žena mi kaže možda je slipo crivo. Sinoć operiran, jutros bez slipog criva i nikad zgodniji", našalio se u objavi, a pratitelji su mu poželjeli brz oporavak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.