Martha Stewart (82) o botoksu i filerima: "Ne želim izgledati kao žene mojih godina"

Foto: Profimedia

Martha Stewart priznala je da ide na estetske zahvate. Spisateljica i televizijska zvijezda (82) trenutno promovira drugu sezonu svog podcasta, u kojem je progovorila i o zahvatima. O njima je razgovarala s dermatologom Danom Belkinom. Pričali su o botoksu, filerima, zatezanju kože... Sve su to zahvati na kojima je Martha bila. 

"Svi su jako znatiželjni kad vide moj selfie na društvenim mrežama. Pojavi se jako puno komentara o mom faceliftu, pa krenu pitanja tko je to radio, kad sam to napravila i koliko zapravo retuširanja ima na fotografiji. Zato sam i odlučila sada jednom za svagda sve reći", rekla je spisateljica.

Radila je botoks, zatezala kožu...

Belkin je taj koji je odradio zahvate na Marthinom licu. "Malo smo ti zategnuli kožu, potom napravili zatezanje ultrazvukom, no to je bilo jako davno. Napravili smo i malo Ulthere, koja je sjajno zategnula kožu", rekao je.

Martha je rekla da nije dobro reagirala na botoks. "Moje su se obrve izdignule u slovo V i to izgleda tako neprirodno", rekla je.

Govorila je i o starenju. "Ne razmišljam puno o svojim godinama, no ne želim ni izgledati kao žene mojih godina. Zato i radim puno na tome", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.