Martine iz Big Brothera skočila kroz prozor nakon što ju je suprug zaključao u sobu

BRAČNI skandal potresa Zadar, nakon što je 40-godišnja Martine Marie Manojlović navodno nakon svađe sa suprugom skočila kroz prozor i slomila nogu. Jutros je u zadarskoj Općoj bolnici operirana zbog otvorenog prijeloma lijeve potkoljenice. Prema saznanju Večernjeg lista Martine se nalazi izvan životne opasnosti, ali je zadržana na Odjelu kirurgije.

Martine, koju gledatelji pamte kao stanarku prošlogodišnjeg tajlandskog Big Brothera, navodno se posvađala sa suprugom Fabrizijem koji ju je, piše Večernji list, zaključao u sobu. Martine je potom skočila kroz prozor s prvog kata obiteljske kuće.

Policija će protiv Fabrizija Manojlovića podnijeti kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. Martine je na svojem mobitelu nedostupna već danima, a Zadrani svjedoče da je zadnji put na gradskoj špici viđena prije dva tjedna.

Martine je u braku s Fabrizijem 12 godina, a prije osam su se godina preselili u Zadar, gdje podižu svoje dvoje malodobne djece. U Big Brotheru Martine se prikazala samozatajnom osobom, dok nije izlanula da supruga počasti analnim seksom samo za rođendan. Nedugo zatim dobila je poziv od supruga i svojevoljno je napustila BB Kuću i vratila se iz Tajlanda. Martine je kasnije odbacila nagađanja da je supruga naljutilo otkrivanje njihove intime i rekla da je izašla zbog bolesti svoje teško bolesne bake iz New Yorka koja ju je odgojila.

D.D.
Foto: RTL
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.