Matija Vuica se oglasila nakon smrti Jurice Popovića: "Odmaraj i pazi na mene..."

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

MATIJA VUICA oglasila se nakon smrti svog partnera Jurice Popovića.

"Ljubavi mog života, srest ćemo se opet na našim skalinima. Ti ćeš ih izgraditi za mene i čekati me s nekom novom pjesmom, posvećenom nekom novom životu, našoj ljubavi, vjernosti i odanosti. Ti čista dušo, odmaraj i skladaj i pazi na sebe i pazi na mene jer bez tebe sam izgubljena", napisala je dizajnerica na Facebooku uz Juričinu pjesmu Skalini života.

Ljubavi mog zivota srest cemo se opet na nasim skalinima, ti ces ih izgraditi za mene i cekati me sa nekom novom...

Objavljuje Matija VuicaČetvrtak, 28. prosinca 2023.

Podsjećamo, Jurica Popović preminuo je u dobi od 65 godina. Bio je poznati glazbenik i životni partner dizajnerice i glazbenice Matije Vuice. Njihova ljubav trajala je dulje od 40 godina.

"Upoznali smo se u Metkoviću, na šetalištu kraj Neretve, gdje smo svi izlazili u to vrijeme. Bili smo srednjoškolci. Jurica je bio jedan od rijetkih koji je srednju školu pohađao van Metkovića, obrazovao se u Splitu. Zato se nekako izdvajao i izgledao drugačije. Nabavljao je garderobu u Trstu, koji je bio popularna, pa i jedina destinacija za nove odjevne komade. Ja sam se dokopala Trsta tek kad sam stigla u Zagreb", rekla je Matija prošle godine za Story.

>>Matija Vuica i Jurica Popović voljeli su se preko 40 godina. Sve je počelo u školi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.