Matija Vuica vratila hakirani profil Jurice Popovića, otkrila tko joj je pomogao

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sredinom svibnja Matija Vuica požalila se kako je njenom pokojnom partneru Jurici Popoviću netko hakirao Facebook profil. Nakon što je zamolila pratitelje da joj pomognu riješiti taj problem, modna dizajnerica sada je otkrila da je profil vraćen.

"Dragi ljudi, vraćen je profil mog Jurice. Ne možete zamisliti koliko mi to znači. Hvala ti Ivica Skoko što si me uputio na pravi put i svima koji su pomogli", napisala je Matija. 

Dragi ljudi, vracen je profil mog Jurice. Ne mozete zamisliti koliko mi to znaci. Hvala ti Ivica Skoko sto si me uputio...

Objavljuje Matija VuicaUtorak, 4. lipnja 2024.

Nastavit će objavljivati njegove radove

Na tom profilu Matija će nastaviti objavljivati Popovićeve radove.

"Sada mogu nastaviti objavljivati njegove radove, spotove i pjesme koje mi je ostavio u nasljeđe, posebno novi album koji je u cijelosti pripremio, a dragi Mihael Blum, njegov dugogodišnji suradnik, pomoći će mi da ga privedem kraju. Tu je opet s nama", dodala je.

Prisjetimo se, Jurica je preminuo 28. prosinca, a pet mjeseci nakon njegove smrti netko mu je hakirao profil na Facebooku.

"Vi ne-ljudi, koji ste ukrali profil mog Jure i tako mi oduzeli i tu zadnju utjehu i tračak radosti, želim vam samo isto, ni manje ni više nego istu tugu koju ste mi nanijeli", napisala je tada Vuica i zamolila pratitelje da joj pomognu ako su bili u istoj situaciji i znaju kako je riješiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.