Ovih sedam celebova u sretnom su braku s potpuno nepoznatim ljudima

Foto: EPA/Profimedia

BROJNE holivudske zvijezde ljubav pronađu među kolegicama i kolegama, no često se dogodi da brakovi slavnih parova ne potraju ili ih pak prate skandali. 

Međutim, neke slavne osobe ljubav su pronašle daleko od svjetla reflektora te odlučile provesti život s partnerima koji nemaju veze s filmskim svijetom. Ovih sedam slavnih osoba u braku su s "običnim" ljudima. 

Ellen Pompeo i Chris Ivery 

Zvijezda serije Uvod u anatomiju upoznala je svog supruga 2003. u jednom dućanu. Slavna glumica i glazbeni producent nakon šest mjeseci prijateljstva počeli su vezu, a četiri godine kasnije potajno su se vjenčali. Zajedno imaju dvije kćeri, 14-godišnju Stellu Lunu i 9-godišnju Siennu May te 6-godišnjeg sina Elija Christophera. 

Matt Damon i Luciana Barroso 

Par se upoznao u baru u Miamiju, gdje je Luciana radila kao konobarica. Damon je tada boravio u gradu na snimanju filma Stuck On You, a nakon dugog dana snimanja članovi filmske ekipe pozvali su ga na piće.  

"Ugledao sam je u prepunoj prostoriji i osam godina i četvero djece kasnije, to je moj život. Ne znam kako bi nam se drugačije putevi ukrstili da se to nije dogodilo. Poanta priče? Kad si umoran, idi u bar i možda upoznaš svoju ženu", ispričao je Damon 2011. Par je u braku već 19 godina, a bračne zavjete obnovili su u travnju 2013. uz malu ceremoniju uz zalazak sunca u Svetoj Luciji. 

Jerry Seinfeld i Jessica Sklar 

Slavni komičar upoznao je svoju suprugu u teretani, no PR-ovka je tada bila zauzeta. Naime, Jessica je bila dva mjeseca u braku s Ericom Nederlanderom, sinom kazališnog magnata Roberta Nederlanda. 

"Prolazila sam kroz težak period, prišao mi je Jerry Seinfeld i pokušao me nasmijati, a ja stvarno nisam bila zainteresirana za zabavu u tom trenutku. Opet je došao i rekao nešto smiješno, a ja sam se morala nasmijati", ispričala je jednom prilikom. Ubrzo nakon što je upoznala Seinfelda, razvela se i zaručila za komičara u prosincu 1999. Zajedno imaju troje djece, sinove Juliana (21) i Shepherda (18) te kćer Saschu (23). 

Eddie Redmayne i Hannah Bagshawe 

Britanski glumac i njegova sadašnja supruga upoznali su se kad je Redmayne pohađao Eton College, internat za dječake, dok je Bagshawe pohađala susjedni internat za djevojčice.  

Kad su Bagshawe i njezini kolege iz razreda organizirali modnu reviju u dobrotvorne svrhe, Redmayne se dobrovoljno javio da prošeta pistom bez majice i tako je počelo njihovo 12-godišnje prijateljstvo. Vezu su započeli 2012., a vjenčali su se dvije godine kasnije te imaju dvoje djece, kćer Iris (7) i sina Lukea (6). 

Alec Baldwin i Hilaria Thomas 

Baldwin i Thomas upoznali su se 2011. u jednom veganskom restoranu, a slavnog glumca očarala je instruktorica joge.  

"Stajala sam blizu vrata sa svojim prijateljima kada je prišao, uhvatio me za ruku i rekao: 'Moram te upoznati’", ispričala je jednom prilikom. Vjenčali su se 2012. te imaju čak sedmero zajedničke djece. 

George Clooney i Amal Alamuddin 

Dugo vremena slovio je za jednog od najzloglasnijih holivudskih neženja, a zatim se zaljubio u odvjetnicu za ljudska prava Amal Alamuddin. Upoznao ih je zajednički prijatelj u kući pored jezera Como. Nakon što su se vjenčali 2014., Amal je 2017. rodila blizance Ellu i Alexandera. 

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney 

Slavna glumica i trgovac umjetninama upoznali su se 2018. preko zajedničkog prijatelja. Vjenčali su se godinu dana kasnije na ceremoniji u Rhode Islandu, a 2022. glumica je rodila njihovog sina Cyja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.