Mattel napravio autić Neveru. Rasprodan je za nekoliko sati

Foto: Press/Jurica Galoic/Pixsell

MATTEL, tvrtka koja proizvodi igračke, između ostalih i čuvene Barbie lutke, napravio je minijaturu Nevere, objavljeno je danas na stranicama Rimac automobila te je na njihovom web shopu počela i prodaja autića.

Kako je izvijestila ekipa iz Rimca, minijatura Nevera sada je dostupna sasvim novoj publici entuzijasta i 64 puta je manja od automobila. Igračka je izašla u sklopu serije igračaka Hot Wheels.

"Dostupna u službenoj boji vozila Riviera Blue, minijaturna Nevera vjerna je rekreacija revolucionarnog potpuno električnog hiperautomobila od 1.914 KS", obavijestili su iz Rimac Automobila.

Minijaturna Nevera planula je u nekoliko sekundi

Igračka je obradovala i Matu Rimca.

"Stvaranje i izgradnja Nevere bilo je ostvarenje sna za nekoga poput mene koji je bio opsjednut automobilima od kad sam bio dijete. Znam da postoje tisuće mladih ljudi koji – baš kao i ja – trenutno pronalaze inspiraciju u svijetu Hot Wheelsa i privilegija je znati da će neki od njih biti inspirirani onim što smo izgradili.

Budući da će biti proizvedeno samo 150 primjeraka Nevere, tisuće minijaturnih verzija sada će pronaći svoj put u domove obožavatelja Rimca diljem svijeta zahvaljujući ovoj suradnji s Mattelom i Hot Wheelsom", rekao je Mate Rimac.

Za nekoliko sati igračka je rasprodana s Rimčevog sajta, kao i s nekih drugih sajtova u Hrvatskoj koji prodaju igračke. Cijena igračke bila je 2 eura.