Meghan i Harry snimljeni zajedno prvi put nakon Megxita, nosili kofere iz aviona

Ilustracija: EPA (Na fotografiji nisu događaji iz teksta)

MEGHAN MARKLE i princ Harry su snimljeni zajedno prvi put otkako su se odrekli kraljevskih dužnosti.

Par je snimljen na aerodromu u Kanadi, a fotografije ih prikazuju kako nasmiješeni nose kofere iz aviona. Letjeli su komercijalnim letom. TMZ piše da su se vraćali iz Kalifornije, gdje su proslavili i Valentinovo. S njima nije bio sinčić Archie.

Fotografije je objavio The Sun.

Par je između ostalog bio i u Miamiju, gdje su večerali s Jennifer Lopez i njenim zaručnikom Alexom Rodriguezom. Večera se odvila nekoliko sati nakon što su Meghan i Harry pozdravili bogataše na summitu milijardera koji je u tom gradu organizirao JPMorgan.

Kako piše taj medij, 38-godišnja Meghan i 35-godišnji Harry odmah su se povezali s 50-godišnjom Jennifer i 44-godišnjim Alexom tijekom večere u Habitatu, elitnom restoranu smještenom u hotelu 1 u South Beachu.

Inače, navodno su Meghan i Harry za pojavljivanje na summitu inkasirali milijun dolara, a Harry se u svom govoru osvrnuo na svoje mentalno zdravlje i odlazak psihoterapeutu.

Ronn Torossian, izvršni direktor njujorške tvrtke 5W Public Relations, koja se bavi odnosima s javnošću, izjavio je: "Harry i Meghan bit će najplaćeniji govornici koji postoje na korporativnom tržištu. Ne bih se šokirao da su zaradili više od milijun dolara. Njihova godišnja zarada je neograničena." 

Izvršni direktor za odnose s javnošću Simon Huck, koji je prijatelj s Kardashiankama, tvrdi da samo Meghan može godišnje zarađivati sto milijuna dolara.

Jedan insajder medijima je rekao da su Meghan i Harry bili "pametni" što su prihvatili poziv na summit.

"Ta konferencija se vrti oko izgradnje bogatstva u budućnosti, stvaranju boljeg svijeta za nadolazeće generacije, što je Harryju bliska tema", tvrdi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.