Melania Trump oprostila se od majke dirljivim riječima, nije krila tugu na sprovodu

Foto: Profimedia

ISPRAĆAJ Amalije Knavs, majke Melanije Trump, održan je jučer u biskupskoj crkvi Bethesda by the Sea u Palm Beachu na Floridi. Uz bivšu prvu damu Amerike stajali su njezin suprug Donald i sin Barron, ali i otac Viktor Knavs, koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Na pogrebu su bile i kćeri bivšeg predsjednika iz prijašnjih brakova, Tiffany Trump i Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom. Tijekom ispraćaja Melania je izgledala utučeno, a pred okupljenima je održala i dirljiv govor ne skrivajući da joj je majka bila uzor.

Tijekom bolesti cijelo vrijeme bila uz majku

"Njezin brižni duh nije poznavao granice i stvorio je naslijeđe koje će trajati generacijama. Okretala je glave svojom ljepotom i nepogrešivim osjećajem za stil. Ali njezina nepokolebljiva odanost i naporan rad činili su je iznimnom ženom", rekla je.

53-godišnjakinja je svoju majku nazvala "zrakom svjetla u najmračnijim danima" i govorila je o njihovim razgovorima. "Počivaj u miru, moja voljena majko", završila je Melania svoj govor. AP javlja da je Melania dodirnula svoje usne prstima i stavila ih na Amalijin lijes nakon govora.

Podsjetimo, zbog Melanije i njezinog braka s Donaldom Trumpom, Amalija i njezin suprug Viktor Knavs preselili su se iz Slovenije u Ameriku. Tijekom Trumpovog mandata dobili su američko državljanstvo. Melanijina majka preko blagdana je bila u bolnici, a uz nju je cijelo vrijeme bila kći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.