Melita pokazala hranu koju je nosila na ljetovanje: "Uštedjeli smo brdo love"

Screenshot: TikTok

Domaća tiktokerica Melita Matičević Vukasović pokrenula je raspravu o hrani na ljetovanju. Naime, ona je u videu pokazala sva jela koja je kod kuće pripremila za ljetovanje, kako bi uštedjela.

"Ne znam kako vama, ali meni se ove godine odlazak na more čini kao privilegija za najveće bogatune. I uopće mi nije neugodno - mi smo se opskrbili i baš smo se oboružali domaćim namirnicama i brdo toga smo nosili na more", objasnila je u videu u kojem je pokazala što je sve pripremila - od krekera, do punjenih paprika, sira, voća i povrća.

@kuhas_melita Veganski krekeri po receptu žene koja je pobijedila karcinom!💪 Skokni do nje @cancer.influencer 🤍 ....a sada ▶️ R E C E P T : ▶️ 📌 250 g pirovog brašna 📌 1 mala žličica soli 📌 1 žličica mljevenog ružmarina 📌 60 ml maslinovog ulja 🫒 📌 120 ml tople vode Sve sjediniti u loptu tijesta. Uključiti pećnicu na 200°C Rastanjiti tijesto između 2 pek papira. Izrezati u željene oblike ali svaki komadić bocnuti vilicom (za bolju hrskavost) ( ..osim toga, veća hrskavost se dobije i ukoliko izbockano tijesto, prije pečenja ostavimo u frižideru 30 min, no to ovdje nije glavni uvijet!) Pečene ohladiti i služiti se ! ❣️ Za dugotrajnuju hrskavost, mi jedan dio vakumiramo pomoću najboljeg na tržištu vakum aparata od @status.izvorna.pomagala  i pospremamo za putovanja u vrećice od istoimene tvrtke. Dio koji ćemo odmah konzumirati pospremimo u kutiju i držimo tako na stolu. Kad god si tko uzme šaku krekera, ostatak opet vakumira u 3 potezanja, pomoću ručne vakum pumpice. 🎁 Želiš li i ti nešto naručiti iz bogate, praktične ponude @status.izvorna.pomagala ovsje ti ostavljam svoj kod za popust : KUHASMELITA . . . #kodzapopust #statusizvornapomagala #status #vakum #vakumposude #vakumaparat #vakumvrecice #svjezahrana #zdravahrana #zdravirecepti #recepti #pir #dinkel #spelta #krekeri #zdravo #healthy #sugarfree #vegan #vege #fitness #CapCut ♬ original sound - Kuhaš Melita

Hranu je vakuumirala i tako nosila na odmor. "Na plaži smo uštedjeli brdo novaca, rezervirali smo već i iduće ljetovanje, i sve smo jeli svježe i domaće", poručila je. "Neka kaže tko što hoće, mi smo uštedjeli i dobro se nahranili na moru", poručila je.

Nosite li vi hranu na more?

Njena objava zainteresirala je mnoge.

Bilo je onih kojima se nije svidio njen princip ljetovanja. "Ko voli, nek izvoli... Osobno nisam taj tip turista", "Svatko radi kako voli, ali ja volim jesti hranu iz mjesta u koje putujem", "Samo grah fali", "Ne, ne, ne", pisali su oni kojima se njen način uštede i nije baš svidio.

Ipak, bilo je i onih koje je Melitina ideja oduševila pa su joj slali pohvale. "Mnogo smo se pogospodili, ili barem mislimo da jesmo", zaključila je jedna korisnica TikToka osvrnuvši se na negativne komentare.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.