Meri Cetinić se požalila da je miješaju s jednom kolegicom: Ne gledam puno TV, ali...

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

MERI CETINIĆ na Facebooku se požalila da je miješaju s kolegicom Zoricom Kondžom.

"Ne gledam puno televiziju i nisam gledala, ali čujem da je jučer u jednoj zabavnoj emisiji na pitanje 'Tko pjeva pjesmu More'? kao točan prošao odgovor 'Zorica'!!? To je točno isto kao da na pitanje 'Tko pjeva pjesmu Ima jedan svijet'? odgovor bude 'Meri Cetinić' !!?" požalila se Meri.

Njen status izazvao je brojne reakcije.

"Draga i poštovana Meri, trude se izokrenuti stvari, navodno je sada izokrenuto točno i obratno, nemojte se nervirati", "Svi koji trebaju znati, znaju jako dobro tko izvodi tu divnu pjesmu", "Jadno, sve puno laži", "Meri, tako javno trebate prokazati laži", bunili su se Merini fanovi.

Inače, ovo nije prvi put da se Meri žali da je miješaju s jednom kolegicom.

2020.  razljutilo je što je, tvrdila je, u medijima često mijenjaju s kolegicom Jasnom Zlokić.

"Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja... Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopisa zatraži intervju, ali da me slika s unučicom, iako je ja nemam, al' ima Jasna. Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako 'skitnica' provodi svoje vrijeme u Blatu. Ili, izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima 'Samo simpatija' s mojim imenom, a na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema nijedna njena pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisati moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve je to slučajno!?" zapitala se tad Meri

>>Jasna Zlokić i Meri Cetinić nisu ista osoba

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.