Messijeva supruga objavila slike s odmora, objavu lajkalo gotovo šest milijuna ljudi

Foto: Instagram

ARGENTINSKI nogometaš Lionel Messi trenutno je na odmoru sa suprugom Antonelom Roccuzzo i njihovo troje djece na luksuznom skijalištu u Švicarskoj, a to je otkrila Antonela svojim objavama na Instagramu.

Messijeva supruga objavila je na svom Instagram profilu čitav niz fotografija na kojima pozira ili ona sama ili s obitelji, djecom i prijateljicom, a prikupila je milijune lajkova i na tisuće komentara. 

Antonela je pozirala u crnoj majici, kožnim tajicama i crnim čizmama, a ljudi su ju obasuli komplimentima. "Ti si boginja", "Prelijepa si, Antonela", "I dalje najzgodnija", "Kako je moguće da si toliko prirodna i lijepa", samo su neki od komentara ispod dviju Antonelinih objava, od kojih je jedna skupila gotovo šest milijuna lajkova, a druga više od 3.6 milijuna.

Iako je influencerica, Antonela je samozatajna i ne pojavljuje se u javnosti prečesto. Ona i Messi upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a vezu su započeli u srednjoj školi. Imaju troje djece, Thiago je rođen 2012. godine, tri godine kasnije došao je i Mateo, a Ciru su dobili 2018. godine. Vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju, a svadba je odrađena u privatnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.