Mia Negovetić u TLZP-u: Sad ćete me upoznati u odraslijem izdanju

Foto: Press

Najmlađa natjecateljica osme sezone 21-godišnja Mia Negovetić kao jednu od transformacija priželjkivala je pop pjevačicu Arianu Grande, a želja joj se ostvarila već u prvoj epizodi u kojoj je izvela njezinu hit pjesmu No Tears Left to Cry.

"Jako sam uzbuđena jer mi je ona jedan od idola pa mi je ovo baš važno", izjavila je Mia prije nastupa, a sudeći prema komentarima žirija, svojom vokalnom i scenskom izvedbom nadmašila je sva očekivanja.

"Ja se tebe sjećam kad si bila mala djevojčica. Kada si otpjevala himnu, to je bilo nešto najbolje što sam čuo. Ti si pred očima nacije izrasla iz jedne slatke male djevojčice u jednu prekrasnu mladu ženu koja prekrasno pjeva – ovo je bila svjetska produkcija", poručio joj je Mario. 

"Cijeli život me pamte kao djevojčicu"

Mia se u showu prisjetila i svojih početaka te otkrila kako je bilo odrastati pod povećalom javnosti. Naime, hrvatska javnost je Miju Negovetić imala prilike upoznati kada je 2015. pjevala himnu Republike Hrvatske na proslavi obljetnice Oluje. "Dandanas kad se toga sjetim i prolazim tuda, srce mi odmah počne lupati. Naravno da sam osjećala ponos, a s godinama ga sve više osjećam. To je bilo jako važno za mene. Taj je trenutak potvrdio da se želim baviti time u budućnosti", rekla je.

"Cijeli život me ljudi pamte kao djevojčicu koja je pjevala himnu prije svega. Naravno, malena Mia je uvijek tu u srcu, ali sada me imaju priliku upoznati u odraslijem izdanju", dodala je Mia.

Pročitajte više