Michael J. Fox pao na pozornici mjesec dana nakon otkrića da gubi bitku s Parkinsonom

Foto: Profimedia

GLUMAC Michael J. Fox je pao na pozornici tijekom panela o filmu Povratak u budućnost na Fan Expou u Philadelphiji ovog vikenda, javlja Daily Mail.

Umirovljeni 61-godišnji glumac, kojemu je 1991. godine dijagnosticirana Parkinsonova bolest, izgubio je ravnotežu prilikom dolaska na pozornicu. Srećom, udarac je ublažio kauč na koji je pao, a glumac nije ozlijeđen, nego je nakon pada brzo nastavio s panelom. Tom su mu se prigodom pridružili kolege iz filma Povratak u budućnost Christopher Lloyd i Tom Wilson.

Njegov pad dogodio se nešto više od mjesec dana nakon što je u javnosti podijelio da njegova 30 godina duga borba s Parkinsonovom bolešću postaje sve teža.

"Svakim danom je sve teže... To je tako", rekao je i dodao kako ne vjeruje da će doživjeti 80. rođendan. "Ne umire se od Parkinsonove bolesti. Umire se s njom. Pa sam razmišljao o smrti. Neću doživjeti 80. Nikada neću imati 80 godina", dodao je.

Fox je zbog narušenog zdravlja od glume odustao 2020. godine. Otkako mu je postavljena dijagnoza, glumac je život posvetio prikupljanju novca za istraživanje te bolesti, a od tada je prikupio više od milijardu dolara za financiranje istraživanja putem Zaklade Michaela J. Foxa za istraživanje Parkinsonove bolesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.