Milan Marić bio zbunjen kad je dobio ulogu Tome: "Ne sličimo, a ja i nisam pjevač"

Screenshot: YouTube

FILM Toma o pjevaču Tomi Zdravkoviću u regiji je oborio rekorde gledanosti, a krenuo se prikazivati i u hrvatskim kinima. Tomu je u filmu utjelovio 31-godišnji Milan Marić, koji za sebe kaže da zapravo i ne zna pjevati.

"U filmu sam pjevao nešto malo, na početku. Ja stvarno nisam pjevač. Volim pjevati, ali me je teško slušati. Ali to nas nije spriječilo da se bavimo ovim filmom", rekao je Milan za In magazin. Glumiti Tomu bio mu je, kaže, "glumački kompleksan zadatak". 

Ovaj film nije samo o glazbi nego je intimna priča o Tominim počecima, vrhuncu slave, njegovoj ljubavi, ali i nesretnom životu isprepletenom alkoholom i kockom.

"On je pjevao ono što je stvarno živio. I to iskreno", kaže Marić.

Otkrio je kako je reagirao kada mu je uloga bila ponuđena.

"Bilo mi je drago, bio sam zbunjen, znam da nisam Bogom dan za muziku, ni fizički ne sličimo. Kad uzmete opus njegovih pjesama, prilično su tužne. I taj čovjek je umro prije 30 godina, puno se promijenilo, i trendovi i vrijeme, i zemlje više nema, i mi smo se promijenili, mnogo toga se promijenilo. I kako je moguće da ta njegova pjesma živi dan danas?" govori Milan.

Intimna priča o pjevaču Tomi Zdravkoviću koja je zaludila publiku stigla i u hrvatska kina

Intimna priča o pjevaču Tomi Zdravkoviću toliko je zaludila kino publiku da je nedavno intervenirala i policija, nakon što je počelo nezakonito dijeljenje filma po društvenim mrežama. Film o legendarnom pjevaču počeo se prikazivati i u hrvatskim kinima. Naša Ivana Nanut razgovarala je s glumcima koji su utjelovili Tomu i njegova brata Novicu. 😉

Objavljuje IN MAGAZIN u Utorak, 26. listopada 2021.

Milana, inače, znamo po vezi s Ninom Violić, koja je od njega starija 18 godina. Par je u vezi bio od 2014. do 2016. godine. Njihova ljubav započela je kada je on imao 24, a Nina 42 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.