Milana Vlaović: Granica između seksipila i vulgarnosti je vrlo tanka pa često dobijemo horor

SPISATELJICA Milana Vlaović, supruga nogometaša Gorana Vlaovića, velika je ljubiteljica mode, ali ne pati za glamuroznim životom kakvim žive neke od supruga inozemnih nogometnih zvijezda, primjerice Victoria Beckham. Ne smatra se trendsetericom jer "ne nosi trendovske stvari ako se u njima ne vidi" i "obožava nositi svoje stare stvari". Kaže kako joj moda nije toliko važna koliko estetika te kako, osim trepavica, ne voli ništa umjetno. Za Story je kazala kako svaka žena u ormaru mora imati sljedećih pet stvari - dobro odijelo, traperice koje joj savršeno pristaju, crnu haljinu, bijelu košulju i baloner.

"Victoria je žena koja puno radi. Njezino inzistiranje na modi i izgledu proizlazi upravo iz toga što je njezin glazbeni talent u grupi Spice Girls najmanje dolazio do izražaja. No, ona je od svih njih planetarno najpoznatija jer je izgradila identitet u modi, i to dobro unovčila. Da bi se nametnula kao kreatorica, morala je prvo postati modnom ikonom i zato je tako savršena svaki put kad je vidimo. Da nije nje, David Beckham bio bi običan nogometaš kakvih ima na svakom koraku, no ona je napravila razliku i stvorila zajednički brend. Moj život nema puno dodirnih točaka s njezinim, ne živim toliko glamurozno i ne patim zbog toga. Imam život kakav sam priželjkivala", navela je Milana Vlaović.

"Imam istu težinu već 20 godina"

Ispričala je i kako joj je najdraža junakinja "Seksa i grada" Samantha, jer je "privatno najmanje ona", dok se obično odijeva "u stilu između Charlotte i Carrie". Puno brige posvećuje svom izgledu: "Tri puta tjedno vježbam pilates. Imam istu težinu već 20 godina, iako sam prošla tri trudnoće. Kozmetičarki idem jednom mjesečno. Nisam probala botoks ili nešto slično, iako ću uskoro navršiti 39 godina. Isprobala sam laser i radiofrekvenciju, za lice i tijelo. To je dobar način da učinite nešto za izgled, a da pritom nije ekstremno ni invazivno. Važna mi je kosa, mora imati sjaj i biti zdrava".

Milana Vlaović je ispričala i kako kupuje u inozemstvu - New Yorku, Londonu i u Italiji, dok joj se u hrvatskoj metropoli dogodi da neplanirano kupi nešto, ali to je "češće iznimka nego pravilo, jer u Zagrebu naprosto nije u tom filmu". Nikad ne bi odjenula ono što joj ne pristaje i u čemu se ne osjeća dobro: "Za mene nisu pretjerano jarki uzorci, ni šarenilo".

"Granica između seksipila i vulgarnosti je vrlo tanka. Izrazito seksipilna odjeća pristaje mladim i mršavim djevojkama. Samo jako mladolike žene u četrdesetima, kao Cindy Crawford ili Demi Moore, mogu odjenuti ultrakratku minicu ili duboki dekolte, a da to dobro izgleda. A to ne treba nikad kombinirati zajedno, a u tome mnoge žene griješe i prelaze granicu dobrog ukusa. Ako se to još kombinira s umjetno preplanulim tenom, akrilnim noktima i izblajhanom kosom, imamo horor, a ne seksipil", smatra Vlaovićeva supruga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.