Milena Radulović: Kao da ne znaju svi kako se Lečić ponašao prema mladim glumicama

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POČELO je suđenje glumca Branislava Lečića i njegove kolegice Anđele Jovanović. On ju je tužio za povredu časti i ugleda nakon što je odbila glumiti s njim u jednoj televizijskoj seriji. Glumicu su ispred suda došli podržati kolege među kojima su bile i glumice Milena Radulović, Anđelka Prpić, Borka Tomović, Tamara Krcunović, Miona Marković, Beba Oliverić, Iva Ilinčić, Nina Janković, Andrijana Oliverić, Maša Dakić i Mirjana Karanović.

Glumica Milena Radulović je Anđeli među prvima pružila javnu podršku. 

"Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila s Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je cijeloj branši dobro poznato. Svaka ti čast što si stala iza sebe, mlađe sebe, ali i drugima dala primjer.

U svijetu gdje ga iznova i iznova rehabilitiraju, pa i u tom projektu, kao da ne znaju svi kako se ponašao prema mladim glumicama. A Anđela je jedna pretalentirana mlada žena, s uspješnom karijerom i ispravnim stavovima. S principima, prije svega, što ovo i dokazuje", rekla je Milena.

Anđela odbila glumiti s Lečićem, on je tužio

Podsjećamo, Anđela je odbila glumiti s Lečićem u istoj sceni, a on traži da mu ona isplati 300.000 dinara (oko 2500 eura) za "povredu časti i ugleda". Glumica je za Blic potvrdila da je dobila tužbu. 

"Da, točno je da me Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila igrati s njim u seriji Radio Mileva. Odbila sam zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim", otkrila je. 

"Ni sada ni bilo kada u budućnosti ne želim biti u istom kadru s tim čovjekom, kako zbog onoga kroz što sam ja prošla, tako i principijelno zbog onoga za što su ga moje kolegice optuživale", rekla je Anđela Jovanović. 

Lečića je prije nekoliko godina glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, ali je Više tužiteljstvo u Beogradu odbacilo taj slučaj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.