Milijarderka fotošopirala fotke za Instagram, fotografi pokazali kako zapravo izgleda

Foto: Profimedia

MILIJARDERKA Jocelyn Wildenstein prošlog mjeseca uživala je na proslavi svojih zaruka sa svojim 27 godina mlađim partnerom, dizajnerom Lloydom Kleinom. Proslava je bila u jednom restoranu u Los Angelesu.

Na Instagramu se pohvalila fotografijama sa zaručnikom, a na prvu je jasno da ih je uredila. 

Sve njezine fotografije na Instagramu izgledaju besprijekorno - Jocelyn na njima nema nijednu boru ili ožiljak.

Fotografi je snimili u stvarnom životu

No paparazzi redovito objavljuju njezine fotografije. Tako su je snimili dok je dolazila na proslavu zaruka s Kleinom, kao i za stolom dok su čekali večeru. 

Jocelyn su pratitelji često prozivali zbog pretjerivanja s Photoshopom, no ona, čini se, i dalje nastavlja po svom. Jedino je ograničila komentare na Instagramu tako da joj više pratitelji ne mogu ostavljati kritike.

Negira plastične operacije

Inače, Jocelyn je prije nekoliko godina u razgovoru za Daily Mail negirala da je išla na plastične operacije. Tada je njezin partner Lloyd Klein rekao da Jocelyn cijelo vrijeme isto izgleda i da "nikad nije ništa promijenila na svom licu". Kada su Jocelyn izravno pitali je li bila na kakvim kozmetičkim korekcijama, ona je odgovorila da nije.

"Pogledajmo moje stare slike. Naravno da sam tada bila ljepša. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama, ali i dalje ćete na tim slikama vidjeti iste oči, visoke obraze i isti nos", objasnila je.

Jocelyn se proslavila nakon razvoda od francuskog milijardera i trgovca umjetninama Aleca Wildensteina 90-ih godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.