Milijarderka fotošopirala fotke za Instagram, fotografi snimili kako zapravo izgleda

Foto: Instagram/Profimedia

MILIJARDERKA Jocelyn Wildenstein, poznata po svojim mnogobrojnim plastičnim operacijama, iznenadila je svoje pratitelje novim fotografijama.

Naime, došla je na New York Fashion Week gdje je pozirala s Bellom Hadid, Kate Moss i mnogim drugim poznatim osobama. Druženjem se pohvalila na Instagramu, a zbog fotografija koje je objavila postala je meta ismijavanja.

Pratitelji su primijetili da je Jocelyn sebe pretjerano uredila na fotografijama i da na fotografijama ne izgleda ni približno isto kao uživo. 

"Wow, kakav Photoshop", komentirali su brojni pratitelji.

Budući da je bila na javnom događanju, tamo su je snimili i fotoreporteri. Razlika između fotografija s crvenog tepiha i onih na Instagramu je i više nego očigledna.

Negira plastične operacije

Inače, Jocelyn je prije nekoliko godina u razgovoru za Daily Mail negirala da je išla na plastične operacije. Tada je njezin partner Lloyd Klein rekao da Jocelyn cijelo vrijeme isto izgleda i da "nikad nije ništa promijenila na svom licu". Kada su Jocelyn izravno pitali je li bila na kakvim kozmetičkim korekcijama, ona je odgovorila da nije.

"Pogledajmo moje stare slike. Naravno da sam tada bila ljepša. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama, ali i dalje ćete na tim slikama vidjeti iste oči, visoke obraze i isti nos", objasnila je.

Jocelyn se proslavila nakon razvoda od francuskog milijardera i trgovca umjetninama Aleca Wildensteina 90-ih godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.