Milijarderka koja negira plastične operacije objavila fotku iz mladosti

Foto: Instagram

Milijarderka Jocelyn Wildenstein proslavila se 80-ih godina prošlog stoljeća kada je plijenila pozornost brakom s multimilijarderom Alecom Wildensteinom te ljepotom koja nikome nije mogla promaknuti. No, izgled je u potpunosti uništila brojnim estetskim operacijama. Zbog njezine želje da joj lice ima mačkasti oblik, prozvali su je "žena mačka".

Iako ona i danas tvrdi da nije napravila puno korekcija na svom licu, pratitelji diljem svijeta ostali su šokirani fotografijom iz mladosti. Pozirala je s isfeniranom frizurom i glamuroznom šminkom, a u naručju je držala kćer.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj kćeri Diane Wildenstein", napisala je uz objavu.

Zaključala je komentare na Instagramu

Mnogi pratitelji su pohvalili njezin nekadašnji izgled, ali i pisali da su šokirani zbog onoga u što se pretvorila s obzirom na to kakva je ljepotica bila. Milijarderka je potom zaključala komentare ispod objave. 

Nedavno se pisalo o tome kako Jocelyn fotošopira svoje fotografije. Bila je na proslavi svojih zaruka sa svojim 27 godina mlađim partnerom, dizajnerom Lloydom Kleinom. Proslava je bila u jednom restoranu u Los Angelesu. Na Instagramu se pohvalila fotografijama sa zaručnikom, a na prvu je jasno da ih je uredila. 

Prijatelji ju često prozivaju zbog Photoshopa

Sve njezine fotografije na Instagramu izgledaju besprijekorno - Jocelyn na njima nema nijednu boru ili ožiljak. No paparazzi redovito objavljuju njezine fotografije. Tako su je snimili dok je dolazila na proslavu zaruka s Kleinom, kao i za stolom dok su čekali večeru. Jocelyn su pratitelji često prozivali zbog pretjerivanja s Photoshopom, no ona, čini se, i dalje nastavlja po svom.

Negira plastične operacije

Inače, Jocelyn je prije nekoliko godina u razgovoru za Daily Mail negirala da je išla na plastične operacije. Tada je njezin partner Lloyd Klein rekao da Jocelyn cijelo vrijeme isto izgleda i da "nikad nije ništa promijenila na svom licu". Kada su Jocelyn izravno pitali je li bila na kakvim kozmetičkim korekcijama, ona je odgovorila da nije.

"Pogledajmo moje stare slike. Naravno da sam tada bila ljepša. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama, ali i dalje ćete na tim slikama vidjeti iste oči, visoke obraze i isti nos", objasnila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.