Minea objavila fotku s najzgodnijim hrvatskim kuharom: "Može li slađe?"

Foto: Facebook

PJEVAČICA i voditeljica In magazina Renata Končić Minea podijelila je dio atmosfere sa snimanja emisije. U studiju im se danas pridružio chef David Skoko, kojeg su čitatelji Indexa proglasili najzgodnijim hrvatskim kuharom.

"Kuha najjače! Može li slađe nego kad' dođeš u studio, a tamo David Skoko. Tko je vaš omiljeni kuhar?", napisala je Minea.

Kuha najjače! 😁 Može li slađe nego kad' dođeš u studio, a tamo David Skoko 😋 Tko je vaš omiljeni kuhar? #nemadasmogladni #studiotime

Objavljuje MineaSrijeda, 26. kolovoza 2020.

Istetovirani 43-godišnji chef isklesanog tijela s pregačom nedosanjani je san mnogih žena, no tvrdi da baš i nema previše kontakta s obožavateljicama. Da stvar bude zanimljivija, s njima više komunicira njegova supruga, a da one toga nisu ni svjesne.

"Mnogi ljudi ne znaju da većinu mojih društvenih mreža vodi moja supruga. Instagram i Facebook ja i ne otvaram. Ona dobiva sve te poruke, zna biti nekad vrlo interesantnih situacija pa to često zajedno čitamo i komentiramo", kaže Skoko te dodaje kako je vrijeme pokazivanja mišića i fotografiranja bez odjeće iza njega, no kožna pregača definitivno ostaje.

>>Najzgodniji hrvatski chef o dijagnozi koju je saznao: Stvarno mi je bilo teško

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.