Mir u kući Gotovčevih: Simona i Ante na duhovnoj obnovi kod fra Zvjezdana

BORAVAK na Farmi unio je nemir u život obitelji Gotovac. Ante kaže kako mu je to bilo jedno od najgorih razdoblja u životu jer su oboje pucali po svim šavovima, bili nervozni, a zbog najmanje sitnice bi se posvađali. Stoga su odlučili potražiti pomoć kod fra Zvjezdana Linića koji im je kroz duhovnu obnovu u život donio blagostanje.

"Moja Simonica i ja osjećamo se super. Slažemo se odlično, u našem životu osjeća se velika promjena. Najzaslužniji za to je fra Zvjezdan Linić", izjavio je za Večernji list Gotovac, koji sa suprugom i suradnicima završava posljednje pripreme za subotnje predstavljanje Simoninog albuma "Vrijedno grijeha" u primoštenskoj Aurori.

"Otkad smo bili kod karizmatika Linića, Simona i ja smo preporođeni"

"Nismo znali što činiti. Bio je krajnji čas da nešto poduzmemo. Razgovarali smo s prijateljima. Neki su nas slali k alternativcima, ljudima koji skidaju uroke, ali ja sam rekao: 'Ne dolazi u obzir, mi smo kršćani i jedino pomoć možemo potražiti od Boga, kroz molitvu'", objasnio je Ante ne želeći prepričavati detalje iz Kuće susreta u Taboru kod Samobora, gdje karizmatik Linić prima vjernike kojima je potrebna pomoć.

"Otkad smo bili kod karizmatika Linića, Simona i ja smo preporođeni. Radimo naporno, ali kada dođemo doma, nema napetosti, nervoze i svađa, koje su bili sastavni dio prijašnjeg života", zaključio je Ante i istaknuo da redovno odlaze na svete mise koje služi fra Linić te da doma zajedno mole molitve koje im je preporučio.

G.R.
Foto: Index (Arhiva), Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.