Miro Ungar o ispadanju iz "Plesa sa zvijezdama": Penzioneri nisu imali novaca za glasati

SINOĆ je u "Plesu sa zvijezdama" iz natjecanja ispao Miro Ungar, a sve je oduševio Marko Tolja sa svojom partnericom Anom Herceg. Parovi su sinoć imali prilike pokazati svoje umijeće u tangu i jiveu. Nakon ispadanja Ungar je izjavio da uopće nije razočaran. "Čak sam sretan što sam ispao u ovakvim okolnostima, kada sam plesao najbolje. Ovako sam izašao časno iz emisije. Publika nije dovoljno glasala za mene, što je bio mali udarac kvaliteti. Smatram da hrvatski penzioneri, koju su valjda moja publika, nisu imali novca za glasati za svog favorita", objasnio je Ungar.

Marko Tolja: Imao sam nekoliko kritika na svoj račun

Marko Tolja i Ana Herceg su oduševili žiri, a o superlativima stroge četvorke oglasio se i sam Marko. "Zadovoljan sam svojim nastupom i naravno ocjenama žirija. Iako sam imao nekoliko kritika na svoj račun, izvedba je ukupno bila dobra". U svom nastupu bila je odlična i Jelena Perčin. "Ja sam zadovoljna, moja jedina želja bila je da uspijem otplesati onako kako uspijevam na probama, i to smo postigli. Ocjene su sjajne, puno više nego što sam očekivala", rekla je glumica.

Lošija nego inače: Martina Tomčić tvrdi da ima razloge za pogoršanje plesa

Inače omiljena Martina Tomčić, sinoć je dobila jako malo bodova. "Imali smo neke objektivne razloge zašto ples nismo izveli na opravdavajući način. Dobili smo relativno niske kritike, no ja to poštujem". Lana Banely bila je prezadovoljna svojim nastupom i publikom. "Sretna sam što sam u koreografiji konačno mogla biti ja i moram reći da sam imala najljepšu publiku. Mi ćemo i dalje raditi da zadovoljimo i žiri i publiku".

Hrvoje Šalković: Ne mogu likovati, ne veselim se Mirovom ispadanju

Najlošiji plesač među natjecateljima je Hrvoje Šalković. Zahvaljujući svom šarmu, Šalković ostaje u emisiji, a nakon sinoćnjeg nastupa objasnio je zašto. "Ta moja trema ide u patologiju. Žao mi je što je Miro ispao, Miro je fenomenalan gospodin. Ne mogu likovati i ne veselim se njegovom ispadanju. Što se tiče krajnjeg rezultata i mojeg opstanka u showu, mislim da me spašavaju moji navijači s Facebooka", zaključio je Hrvoje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.